Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Blogs

Foto’s van je baby in huis

In het eerste jaar verandert je baby zo snel dat je soms vergeet hoe klein je zoon/dochter ooit was. Om dit makkelijker te herinneren kan je regelmatig foto’s van je kleintje in huis zetten/hangen.

Lees meer »

Milieubewust knutselen

Tegenwoordig wordt iedereen steeds meer bewust van het milieu en de vervuiling die wij met zijn allen veroorzaken. Daarom deze​ 3 leuke ideeën voor DIY’s die gemaakt zijn van afval.

Lees meer »

Knutselen met je baby

Zin om al knutselwerkjes te maken met je baby? Dat kan! Wij geven je enkele leuke dingen die je kan doen, ook al kan je kleine nog geen kwast vasthouden.

Lees meer »

5 tips bij het kleden van je kind

Als je dacht dat het aankleden van je kindje(s) vooral rond ‘lief en schattig’ draaide, dan moet je toegeven dat je die norm ondertussen al hebt moeten bijschaven naar ‘het is proper en het past’!

Lees meer »

Starten met wasbare luiers

Je keuze voor wasbare luiers kan verschillende redenen hebben: het milieu, de kostprijs, luieruitslag,… Wat de reden ook is, wij zetten je op weg om de stap naar wasbare luiers makkelijk te maken!

Lees meer »

GEZOCHT: Ouders met een verhaal

Als ouder ben je sowieso een held. Je beslist om een mensje op de wereld te zetten en groot te brengen. Bij de één verloopt dit beter dan bij de ander. Zeker als er onverwachte factoren meespelen.

Lees meer »

Splash About

In het Verenigd Koninkrijk staat Splash About in alle zwemscholen gekend voor z’n innovatie en kwaliteit. Door de samenwerking met verschillende zwemscholen, komen de designers

Lees meer »

Mama mockails

Wanneer je een glaasje cava of frisse cocktail afslaat, krijg je vaak fronsende gezichten. Als vrouw krijg je dan al gauw dé vraag: ‘Je bent

Lees meer »
Scroll to Top