Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Frugi babykleertjes & kinderkledij

Frugi ontwerpt kleertjes die kinderen graag dragen. Ze houden rekening met de speelse en avontuurlijke kant van kinderen, door gebruik te maken van levendige kleuren, super ontwerpen en de schattige Frugi figuurtjes!

Of het nu spelen aan het strand is, plonsen in het water, ploeteren door de modder of ravotten in het park… Frugi ontwerpt kinderkleertjes van uitstekende kwaliteit die lang meegaan. Zodat kinderen gewoon kinderen kunnen zijn.

Of kleine deugenieten 😉

Frugi kinderkleertjes zijn

  • ontworpen zodat kinderen gewoon kinderen kunnen zijn
  • super zacht en comfortabel
  • vriendelijk voor de huid van je baby
  • dikke pret
Frugi kinderkleertjes

Het verhaal van Frugi

In 2004 verwachtten Kurt en Lucy hun eerste baby. Ze besloten om wasbare luiers te gebruiken voor de kleine Tom. Jammer genoeg hadden ze moeite om gepaste kleertjes voor Tom en z’n pluizige poepje vinden.

Eureka!

Lucy en Kurt besloten om zelf de kleertjes voor baby Tom – en alle andere baby’s – te maken. En zo ontstond ‘Cut4Cloth‘. En wat bleek? Veel ouders worstelden met hetzelfde probleem! Hun kleertjes vlogen de deur uit en ‘Cut4Cloth’ groeide uit tot een gezond bedrijf.

In 2006 kregen Kurt en Lucy hun tweede zoontje Sam.

Omdat de zaken zo goed liepen en de complimentjes bleven binnenstromen, besloten Kurt en Lucy hun aanbod uit te breiden tot kinderkleding.

Zo wijzigden ze in 2008 de naam ‘Cut4cloth’ naar Frugi. En Frugi betekent ‘Fruit van de aarde‘ in het Latijn 😉

Frugi babykleertjes organisch katoen

Organisch katoen

De bezielers van Frugi zijn zot van organisch katoen. Waarom? “Organisch katoen is zo veel beter voor de huid van baby’s. Het is zachter, bevat geen smerige chemicaliën waardoor de kans kleiner is dat het allergieën veroorzaakt. Daarbij voelt het nog eens fantastisch aan!

De kleertjes van Frugi zijn niet alleen vriendelijk voor de natuur, maar ook voor de mensen die de kleertjes effectief maken. Alle kledij van Frugi wordt gemaakt in Fair Trade bedrijven in India.

We love Frugi!

Scroll naar boven