Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Splash About

In het Verenigd Koninkrijk staat Splash About in alle zwemscholen gekend voor z’n innovatie en kwaliteit. Door de samenwerking met verschillende zwemscholen, komen de designers van Splash About steeds met producten die voldoen aan de verwachting én nog eens mooi zijn ook. 

Sinds 2006 rijgt Splash About de awards en prijzen aaneen.

Allemaal in het voordeel van baby’s en kinderen, en niet te vergeten in het voordeel van ouders.

Happy Nappy

Het meest gekende product van Splash About is de Happy Nappy.

Happy Nappy zwemluier

Wist je dat een zwemluier – wasbaar of wegwerp – geen fecale luier lekken zoals urine tegen houden? Inderdaad, bij een gewone zwemluier komt dit gewoon in het water terecht! Akkoord, het chloor zorgt ervoor dat alles toch proper blijft, maar toch…

Toen kwam er de Happy Nappy! Na grondige tests bleek dat deze zwemluier NIET lekt. Met als gevolg dat dit product wereldwijd al verschillende prijzen won. En terecht!

UV beschermende zwemkledij

Maar Splash About gaat nog veel verder. Niet enkel in het zwembad zorgt dit merk voor het comfort en veiligheid van je kind. Nee, ook buiten het zwembad, met name in de zon en koud water, verdient je kleine de beste bescherming.

Splash About UV beschermende zwemkledij

Dankzij de UV beschermende zwemkledij van Splash About speelt jouw kind nu langer in open water! Jawel, ook in de middagzon. Doordat de zwemkledij uit UV beschermende neopreen bestaat, beschermt het niet enkel tegen de zon maar ook tegen koud water.

Let wel, zonnecrème is nog altijd nodig op plaatsen waar de zon wél op het velletje van je kind schijnt.

Scroll naar boven