Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

5 redenen om regelmatig een fotoboek van je kind te maken

Het is een cliché, maar het is waar: ze worden zo snel groot. Soms zou je de tijd willen stil zetten, maar eigenlijk moet je gewoon genieten van elk moment. En om die fijne momenten in elke levensfase van je spruit nooit te vergeten, neem je natuurlijk honderden foto’s. En hoewel ze in deze moderne tijd voor altijd in de cloud zitten, moet je zeker ook overwegen om regelmatig een selectie foto’s in een boek te gieten.

Ik geef je 5 redenen om dat alvast te doen

1. Herinneringen ophalen tijdens het opmaken van je fotoboek

Ten eerste is het al heel fijn om tijdens het maken van je fotoboek leuke herinneringen op te halen. Doordat je een leuke selectie wil maken, kom je foto’s tegen waarvan je vergeten was dat je ze genomen had. Soms zou je zelfs vergeten dat je kind ooit nog zo klein geweest is…

2. Makkelijk door te geven

Vervolgens is het ook makkelijker om een fotoboek door te geven aan bezoek dat langskomt, oma en opa, vrienden, … Want de foto’s op het kleine scherm van je telefoon zijn niet altijd duidelijk voor de grootouders, en kan je ook nooit aan iedereen duidelijk laten zien. Terwijl je een fotoboek makkelijk kan doorgeven, zodat iedereen op z’n gemak van de prachtige foto’s van je spruit(en) kan genieten!

3. Een mooie verzameling voor later

Of het nu voor jezelf is of voor je kind, dankzij de fotoboeken heb je een mooie verzameling voor later. vond je het zelf niet altijd leuk om door die fotoboeken van mama/oma te bladeren? (En stiekem te lachen met hoe iedereen er toen bijliep) Voor jouw kleintje zal dat zeker niet anders zijn binnen zoveel jaren! Haal je even de gezellige momenten met Kerstmis wanneer die fotoboeken bovengehaald worden. Plezier gegarandeerd.

4. Een leuk cadeautje

Wanneer je een fotoboek maakt kan je die ook verschillende keren bestellen. Zo kan je eenzelfde album ook aan de grootouders geven. Zo kunnen die aan iedereen die op de koffie komt boffen met hun prachtig kleinkind. Je kan ze geen beter cadeau geven!

5. Ook andere fotoproducten

Naast een fotoboek kan je ook andere fotoproducten maken. Denk maar een grote foto op canvas om in de woonkamer te hangen. Zo vul je je muur met het mooiste wat er op de wereld rondloopt, toch?

Scroll naar boven