Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Zwemmen met je kind, een feest!

De eerste stapjes in het water

Al van als ze baby zijn heeft water een bijzondere aantrekkingskracht op onze kleintjes. Ze geven een rustig en prettig gevoel. Wacht daarom ook niet te lang om je baby eens mee te nemen naar het zwembad. Je merkt snel dat ze het echt super leuk vinden.

Aangezien je baby nog een luier draagt, heb je verschillende mogelijkheden om dit praktisch aan te pakken tijdens het zwemmen. Velen kiezen voor een wegwerp zwemluier. Op zich niets mis mee, maar heb je al eens de alternatieven overwogen?

Wasbare zwemluier

Onze kindjes zijn dol op water! Een zwempartijtje of een dagje naar het strand gepland? Dan is een zwemluier een echte aanrader. Dankzij het zeer zacht en soepel elastiek rond de taille en benen, kan je kindje vrij in het water bewegen. Een zwemluier sluit meestal door een klittenband mooi aan rond het buikje en de beentjes. Zo kan je met een gerust hart met je kleintje naar het zwembad.

Het voordeel van deze broekjes is dat ze geen water uit het zwembad absorberen. Je kindje kan soepel bewegen en spelen.

Happy Nappy zwemluier

Vind je zo’n zwemluier niet echt mooi ogen? Vind je het ook niet zo hygiënisch dat zo’n zwemluier toch altijd een beetje doorlekt? Dan spreken de zwemluiers van Splash About je zeker aan.

Eindelijk is er een herbruikbare zwemluier zwembroek die echt niet doorlekt! De Splash About Happy Nappy zwemluier is ontworpen met de hulp van ouders en zwemleraren in Engeland.

Happy Nappy is gemaakt van duurzaam, soepel wetsuit materiaal en is afgezet met zachte, goed afsluitende boorden. Splah About komt met aansluitende modelletjes voor jongens en meisjes en een stoerder board short model. De zwemluier zwembroek is lekdicht en comfortabel en zorgt voor optimaal gebruiksgemak voor de mama’s.

Blijven drijven, blijven drijven

Je kleintje kan nu het water onveilig maken, maar dan wel op een veilige manier. Naast de juiste en gemakkelijke zwemkleding verliezen we ook de veiligheid van je kind niet uit het oog. Integendeel.

SwimFin zwemhulp

SwimFin zwemhulp

Dankzij de leuke SwimFin haaienvinnen blijft je baby, peuter, kleuter,… drijven in het water. En hoe? Super stoer gewoon!

De Swimfin is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar en verkrijgbaar bij Chareltje in 8 kleuren. Een SwimFin is een ideaal middel voor bij zweminstructies, het biedt drijfvermogen en is daarnaast natuurlijk super leuk voor de ‘fun’ in het water. Ze voelen zich als een haai in het water!

Scroll to Top