Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

5 last-minute Halloween feest tips met kinderen

Het schooljaar lijkt nog maar net begonnen of Halloween staat al voor de deur…

In je omgeving vinden tal van spookachtige activiteiten plaats, en dat is leuk om met de kids naar toe te gaan. Maar ook thuis willen ze die griezelige Halloweensfeer ervaren. Hoe begin je daar nu aan? 

Wij geven je 5 simpele maar griezelige last-minute tips voor een leuke Halloween met kids. Laat het griezelen beginnen…

1. Mummy brikjes

Ieder kind drinkt toch graag eens chocomelk of vruchtensap uit een brikje. Wel, met Halloween drinken ze uit een mummybrikje! Gebruik witte tape en wikkel het brikje in. Plak (of teken) er dan schele oogjes op. Wedden dat ze het geweldig vinden!

mummy brikjes

2. Enge oogjes

Spaar je toiletrolletjes en knip er telkens 2 ogen uit. Varieer in vorm en grootte om zo verschillende wezens te scheppen. Vervolgens steek je vislichtjes of van die lichtgevende bandjes in het rolletje. Wanneer het donker wordt lijkt het alsof er overal griezelige wezentjes zitten! Brrr…

enge oogjes

3. Spookdeur

Laat het letterlijk spoken in huis met een spookdeur! Maak van je deur(en) een spook of mummy met wc-papier. Maak ook 2 grote ogen die je dan ook op de deur plakt. Fun gegarandeerd!

(Oh, en het lege wc-rolletje gebruik je dan weer om enge oogjes te maken)

spookdeur

4. Druivenrups

Een lekkere, gezonde maar bovenal griezelige snack mag ook niet ontbreken tijdens Halloween. Prik daarom druiven op satéstokjes en maak van de eerste druif het gezichtje van een rups (met glazuur en chocolade). Wie durft er als eerste van de te eten?

druivenrups

5. Lichtgevende brouwsels

Bij een hapje hoort ook een drankje. Laat je kids op Halloween lichtgevende brouwsels drinken, gemaakt door een gekke professor 😉 In werkelijkheid is het gewoon (spuit)water of ander licht vruchtwater met lichtgevende stokjes in. Maar ze vinden dit echt zooo cool!lichtgevende brouwsels

Scroll naar boven