Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

7 stappen naar een stressvrij verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje voor je chareltje organiseren kan overweldigend overkomen. Plots panikeer je bij de gedachte aan wat je nog allemaal moet regelen… Maar deel je alles op in kleinere taken, dan krijg je plots een duidelijker overzicht.

Wanneer je deze 7 stappen volgt, merk je dat die stress waar je bang voor was grotendeels uitblijft!1. Kies een thema

Yes! Themafeestjes scoren altijd, en zeker als er kids in ‘t spel zijn. Een leuk thema zorgt ook al direct voor een ontspannen sfeer wanneer de gasten toekomen. En het is toch ook gewoon fun om je kleintje in thema-outfit te kleden 😉

themafeestje clown

2. Prik een datum

Leg voor jezelf zo snel mogelijk een datum vast. Zo weet jij direct naar welke dag je moet toewerken. Zet die dag dan ook met stip in je agenda (en die van je partner natuurlijk). Deel die dag ook snel mee aan de personen die er sowieso bij moeten zijn (oma, opa, meter, peter,…). Zo voorkom je dubbele boekingen.

3. Leg een locatie vast

Beslis voor jezelf of je het ziet zitten om het feestje thuis te doen of toch liever op locatie. Beide hebben hun voor- en nadelen, dat is iets wat je zelf moet uitmaken.

4. Uitnodigingen

Datum: Check
Locatie: Check

Dan kan je de uitnodigen opmaken of bestellen. Kies mooie kaartjes of maak ze zelf of samen met de jarige in spé (hoor je die oooo’s en aaaa’s al?). Wat ook altijd goed scoort is een foto als kaartje gebruiken.

verjaardag baby

5. Bepaal je budget

Hoe graag je ook alles piekfijn in orde wilt hebben, aan alles hangt een prijskaartje. Daarom is het handig als je voor jezelf een bepaald budget vooropstelt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Op basis daarvan maak je dan keuzes.

6. Maak een gastenlijst

Nadat je alle voorgaande stappen hebt doorgenomen, kies je wie je uitnodigt op het feestje van je kapoen. Vervolgens breng je hen op de hoogte en stuur je die überschattige uitnodiging!

7. Verjaardagscadeautjes

Door bezig te zijn met alle voorbereidingen vergeet je best niet om ook zelf een cadeautje te kopen voor die kleine deugeniet.

verjaardagscadeautje

Heb je zelf nog leuke tips? Deel ze zeker met ons!

Scroll naar boven