Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Een super schattige reden om een Gmail account voor je pasgeborene aan te maken

Elke ouder neemt zich voor om een boek(je) bij te houden van de kinderen. De eerste stapjes, de eerste woordjes, het eerste groentepapje… Alles noteer je netjes en enthousiast. Je plakt er ook wat foto’s bij. Zo leuk!

Of toch niet. Want zo’n boek mag je echt niet onderschatten. Er kruipt veel tijd in. En voor je eerste heb je daar nog iets meer tijd voor dan voor je tweede of derde.Tijd die je liever spendeert aan slapen bijvoorbee

ld 😉

Een Gmail account is de oplossing!

Wat moet je doen?

Ga naar de website van Gmail en maak een nieuw account aan voor je kleine. Dan, op elk moment dat er iets gebeurt – van de eerste lach tot het eerste stukje vlees – duik je in je eigen mailbox en typ je een mail naar je kleine held. Je voegt er ook makkelijk en snel die grappige foto of dat hilarische filmpje bij (bonuspunten)!

Wat schrijf je dan?

Dat kies je volledig zelf. Het ene moment schrijf je een heel verhaal neer, het andere moment stuur je een kort advies, met onderaan het alom bekende onderschrift ‘Verstuurd van mijn iPhone’. Dat doet er echt niet toe.

Het punt is dat je gewoon twee minuten stilstaat bij wat je voelt en hoe de dag ging, en dat gewoon even laat weten.

Nog een voordeel, je kan zoveel (of zo weinig) sturen als je wil!

Het coolste onderdeel

Elke e-mail die je stuurt heeft een datum en uur. Dus zelfs al hou je dit enkel het eerste jaar vol, je kind heeft dan een soort dagboek van z’n eerste levensjaar!

Op deze manier maak je het mogelijk dat oma en opa, meter of peter, en iedereen aan wie je het account deelt zelf ook hun belevenissen nalaten.

Oh yes, die kleine heeft een archief vol anekdotes!
Wat zou jij sturen aan je pasgeborene?

Scroll to Top