Totale uitverkoop: -50% op alles | OP = OP

Search
Close this search box.

Het eerste verjaardagsfeestje van je kindje

Hoera! Binnenkort wordt jouw kleintje één jaar. Ongetwijfeld denk je direct terug naar het moment dat je je zoontje of dochtertje voor de eerste keer in je armen nam. Ondertussen is dat kleintje niet meer zo klein, en ontdekt het al volop de omgeving! Ongelooflijk wat die mini-mensjes op een jaar tijd allemaal kunnen.

Een reden te meer om dat eerste levensjaar uitgebreid te vieren! Hieronder krijg je enkele tips om van die dag een leuke en vrolijke gebeurtenis te maken.

Verjaardagstaart, pannenkoeken of toch iets anders

Ga je voor een klassiek verjaardagsfeestje met taart en/of pannenkoeken, dan kan je niet missen! Het is een classic, maar een classic die blijft. Wie is er nu niet gek op taart en pannenkoeken? Vergeet zeker het kaarsje niet!

Een leuk alternatief voor de klassieke taart/pannenkoeken is een verjaardagsbrunch. Zo kan je lekker en uitgebreid tafelen met familie en vrienden. (En stiekem zorg je dan toch voor pannenkoeken!)

Slingers en ballonnen

Nadat je beslist hebt welke formule je wil hanteren om de magen te vullen, denk je best ook eens na hoe je je woonkamer zal inrichten voor het feestje. Ballonnen en slingers mogen uiteraard niet ontbreken. Zo kan je een leuke ballonnenslinger, of zelfs een gepersonaliseerde slinger maken!

Zo kan je het feestje in een bepaald thema doen. Is je kind fan van hondjes of misschien wel van sterren en planeten! Hoe leuk is het dan niet dat de slingers in datzelfde thema zijn?

Wat ook altijd leuk is, is om foto’s in de slinger te verwerken, van de geboorte tot nu. Die slinger is dan een hele mooie herinnering 🙂

Verjaardagscadeau

Natuurlijk vergeet je best ook niet het verjaardagcadeautje. Hoewel de dag zelf voor je kapoen al heel leuk is om naar uit te kijken, is het openen van een pakje ook altijd een fijn moment. Het hoeft niet groot te zijn, en het hoeft niet veel te zijn. Het uitpakken op zich is al spannend genoeg!

Vergeet zeker niet om van alle foto’s van die bijzonder dag een mooi fotoboek te maken, of andere fotoproducten!

Scroll to Top