SwimFin zwemhulp paars

SwimFin-purple

SwimFin, het zwemhulpmiddel voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen en onder toezicht van hun ouders de eerste zwemslagen gaan maken.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Hou mij op de hoogte van beschikbaarheid

Verwittig mij!

30,00 €

Datasheet

KleurPaars

Meer informatie

SwimFin geeft kinderen zelfvertrouwen in het water, een gevoel van onafhankelijkheid en motiveert om sneller te leren zwemmen. En zwemmen met de SwimFin is vooral erg leuk! Met de SwimFin om voelen kinderen zich als een haai in het water!

SwimFin - zwemhulp in de vorm van een haaienvin

Met de SwimFin zijn jouw kinderen straks niet meer uit het water te krijgen. Een SwimFin is een ideaal middel voor bij zweminstructies, het biedt drijfvermogen en is daarnaast natuurlijk super leuk voor de 'fun' in het water. Ze voelen zich als een haai in het water! Deze coole haaievin voor op de rug is bekend van de Neckermann reclame.

SwimFin - waarom?

De SwimFin (in de vorm van een 'haaienvin') wordt op de rug gedragen door het kind en belemmert of beperkt daardoor op geen enkele wijze de bewegingsvrijheid. Andere bekende zwemhulpmiddelen als zwembandjes, zwemschijven en zwemvesten hebben de neiging om de zwemmer voorover of rechtop te duwen. Daarnaast kunnen deze zwemhulpmiddelen de bewegingsvrijheid beperken. De SwimFin geeft zoveel drijfvermogen als de zwemmer nodig heeft terwijl het helpt bij het handhaven van de juiste lichaamshouding. Met de SwimFin kan iedere zwemslag gemaakt worden.

De SwimFin geeft kinderen zelfvertrouwen in het water, een gevoel van onafhankelijkheid en motiveert hen om sneller te leren zwemmen. Maar bovenal wordt zwemmen met de SwimFin erg leuk! De SwimFin wordt wereldwijd gebruikt door vele zwemscholen.

Voor wie is de SwimFin bedoeld?

De SwimFin is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 tot 7 jaar (15 tot ongeveer 30 kg).
Categorie +/- 3jr: Voor jonge kinderen is de SwimFin een ideaal drijfhulpmiddel. De bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat kids spelenderwijs sneller klaar zijn voor officiële zwemles.
Categorie +/- 5r: Voor kinderen uit deze leeftijdscategorie is de SwimFin geschikt als zwemhulpmiddel tijdens en naast de officiële zwemlessen. Alle zwemtechnieken kunnen met de SwimFin geoefend worden.
Categorie +/- 7jr: Voor deze groep kids die meestal al kunnen zwemmen is de zwemvin een leuk middel om plezier in het water te hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes!

Gebruiksinstructie SwimFin

De SwimFin zwemvin (gemaakt van Neopreen/synthetisch rubber) wordt op de rug gedragen. Met behulp van twee klittenbandjes wordt de SwimFin om het middel van het kind bevestigd. Hiermee is de juiste middelomvang van het kind in te stellen. Zorg ervoor dat de SwimFin zo dicht mogelijk richting het achterhoofd van het kind is geplaatst. De SwimFin dient zo hoog mogelijk op de rug van het kind te worden gedragen. Op deze wijze werkt de SwimFin zo efficient mogelijk samen met het natuurlijke drijfvermogen van het lichaam. De overwegend verticale positie van de SwimFin dwingt een juiste zwemhouding van het kind af.

Naast de educatieve functie en de ‘funfactor’ is het is een geruststellende gedachte de SwimFin voldoet aan de reddingsvest- normen EN13138 en EN71.  Naast dat de SwimFin voldoet aan de EN-normen, voldoet het tevens aan de internationale ISO-normen. De SwimFin is voorzien van een ISO-keurmerk.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf jouw recensie

SwimFin zwemhulp paars

SwimFin zwemhulp paars

SwimFin, het zwemhulpmiddel voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen en onder toezicht van hun ouders de eerste zwemslagen gaan maken.

Ook interessant

Gerelateerde blogartikels