Thuis

Thuis geniet je nog het meeste van je baby, peuter, kleuter,... van je gezin! Samen met allerlei praktische spullen, zorg je ervoor dat zowel jij, je partner als je kind zich ongestoord kunnen ontplooien. En dit in alle ruimtes van het huis: de badkamer, de slaapkamer, keuken en de leefruimte.

Er zijn 35 producten

Subcategorieën

  • Badkamer

    Enkele handige hulpjes zorgen voor een fijne tijd in de badkamer. In bad zonder dat de badstop 3 keer uitgetrokken wordt? Uit bad zonder dat jij, en de vloer, drijfnat zijn? Het kan! Vanaf nu enkel genieten van de badkamer-momenten.

  • Baby slaapt

    Slaap is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de eerste jaren van je baby. Zorg daarom voor het beste comfort als je baby slaapt! Je zou ervan versteld staan dat de juiste babyslaapzak bijvoorbeeld wonderen doet. En je weet, een uitgeruste baby betekent ook uitgeruste ouders ;-)

  • Leefruimte
  • Aan tafel

    Tafelmomenten zijn belangrijke momenten binnen het gezin. Je vertelt, lacht en eet uiteraard aan tafel. Over smaken en kleuren valt weinig te discussiëren, maar over praktische bordjes, glaasjes en bestek dan weer wel. Oxo Tot zorgt voor alle details om de eet- en drinkmomenten van je kind zo aangenaam mogelijk te maken.

per pagina
Toont 31 - 35 van de 35 items
Toont 31 - 35 van de 35 items