Bamboolik AIO meegroei luier - Ballonnen

Deze alles in één luier is een pocket meegroeiluier inclusief inlegger.

Meer details

25,00 €

Datasheet

SamenstellingenBamboe, Viscose, Katoen, Polyester

Meer informatie

Gebruik

Deze luier heeft een inlegger die in tweeën wordt gevouwen en in de luier vooraan wordt vastgeklikt. Zo kan alles grondig gewassen worden en sneller drogen. De absorptie kan worden aangepast door extra inleggers in de pocketluier te stoppen.

Stof

De luier bestaat uit twee delen: een waterdichte pocketluier van 100% gelamineerde polyurethaan polyester en de inlegger bestaat uit een mix van Viscose van Bamboe en katoen.

Sluiting

Deze meegroeiluier heeft drukknoopjes om de maat aan te passen en heeft verstelbare klittenbandsluiting rond de buik. Het heeft ook lekranden rond de beentjes. De wastabs aan de luiers voorkomen dat alles vasthangt in de was.

Maat

Het is een meegroeiluier dit wil zeggen dat het beschikbaar is in één maat, 4-15kg.

Wasinstructies

Alvorens gebruik, was de luier. Voor hygiënische redenen was de luier altijd op 60°C. De volledige absorptie is maar pas na 4-6 maal wassen optimaal. Bewaar de luier droog (niet in water) in een luiertas of luieremmer. De luier wordt gewassen op 60 graden maar het is niet aan te raden om de alles-in-één luier in de droogkast of op/naast een bron van hoge hitte zoals bv. een kachel te drogen. Gebruik geen wasverzachter, azijn, bleekwater, of andere bleekmiddelen.

Geproduceerd

Dit product werd vervaardigd in Europa meer bepaald in Tsjechië. Bamboolik producten worden geproduceerd in een beschutte werkplaats en de stoffen zijn gecertificeerd door Öko-Tex ® Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf jouw recensie

Bamboolik AIO meegroei luier - Ballonnen

Bamboolik AIO meegroei luier - Ballonnen

Deze alles in één luier is een pocket meegroeiluier inclusief inlegger.

Ook interessant

Gerelateerde blogartikels