Knikkerbaan Advanced 89stuks - Bamboo Planet

6149602

Met Bamboo Planet bouw je knikkerbanen die je helemaal zelf hebt bedacht!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Hou mij op de hoogte van beschikbaarheid

Verwittig mij!

85,00 €

Meer informatie

Met bamboo planet bouw je wervelende knikkerbanen die je zelf bedenkt en in elkaar knutselt. Deze kit stimuleert de technische creativiteit volgens het S.T.E.M principe en prikkelt het probleem oplossend vermogen. Gebruik de meegeleverde handleiding vol tips en tricks om de verschillende onderdelen in elkaar te klikken of ga zelf aan de slag en bouw een knikkerbaan waarbij je je eigen creativiteit de vrije loop laat. Deze basic leert je alle basisprincipes en zorgt voor eindeloos bouw - en speelplezier. Laat de knikkers maar rollen!

Heel wat onderdelen van deze Bamboo planet zijn gemaakt uit mooi afgewerkt bamboe . Andere onderdelen hebben een vorm die niet kan vervaardigd worden uit massief hout. In plaats daarvan gebruiken ze hier een materiaal dat ze vorm kunnen geven en dat gemaakt is uit bamboovezels en - zaagsel dat gemengd is met hars.
Bekijk de spiralen of de cilinders eens van heel dichtbij. de houtvezels en het zaagsel zijn goed te zien. Ten slotte gebruiken we voor sommige kleinere onderdelen hoogwaardige kunststoffen.

Geschikt vanaf 4 jaar.
Eco Friendly Bamboo

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf jouw recensie

Knikkerbaan Advanced 89stuks - Bamboo Planet

Knikkerbaan Advanced 89stuks - Bamboo Planet

Met Bamboo Planet bouw je knikkerbanen die je helemaal zelf hebt bedacht!

Ook interessant

Gerelateerde blogartikels

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...