Badblokken waterhelikopter en -vliegtuig

Keicool badspeelgoed voor uren badplezier.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Hou mij op de hoogte van beschikbaarheid

Verwittig mij!

21,00 €

Meer informatie

Met deze set Bath Blocks bouwt een kind een platform voor een waterhelikopter en -vliegtuig in eigen bad. Het voordeel van deze badblokken is dat ze aan elkaar kleven als ze nat worden. Hierdoor stort het bouwwerk niet zo maar in elkaar. Wel is het een uitdaging om de blokken dusdanig te bouwen dat ze overeind blijven staan. Hierbij is het een kwestie van de juiste balans zoeken.

In deze set zitten 8 blokken, een helikopter en een vliegtuig. De blokken zijn gemaakt van foam en zijn resistent tegen schimmel en bacteriën. Wel zo hygiënisch!

Superleuk voor kinderen die graag in bad zitten en met blokken spelen.

Bath Blocks is waterbestendig speelgoed in de vorm van badblokken waarmee waterratjes in bad gewoon fijn door kunnen spelen. Wanneer de badblokken in aanraking komen met water, plakken ze aan elkaar waardoor de mooiste creaties gebouwd kunnen worden. Deze badblokken kunnen op de rand van het bad gestapeld worden of geplakt worden aan de badkamertegels, maar het badspeelgoed blijft ook drijven op het water wat zorgt voor heel veel waterpret in de badkamer!

Het Amerikaanse merk Just Think Toys heeft deze badblokken ontworpen en uitgevoerd in foam. Dit zorgt voor het drijvende effect van de blokken, waardoor kinderen zelfs in bad of onder de douche kunnen spelen. Ontdek al onze sets!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf jouw recensie

Badblokken waterhelikopter en -vliegtuig

Badblokken waterhelikopter en -vliegtuig

Keicool badspeelgoed voor uren badplezier.

Ook interessant

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...