Badblokken Kustwacht Set small

Keicool badspeelgoed voor uren badplezier.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Hou mij op de hoogte van beschikbaarheid

Verwittig mij!

21,00 €

Meer informatie

Met dit badspeelgoed bouw je naar hartenlust je eigen kustwacht in bad. Deze set Bath Blocks bestaat uit 9 blokken met verschillende vormen, een sleepboot en een helikopter. Als de blokken in aanraking komen met water plakken ze aan elkaar en aan de badkamertegels. Met zeep erbij plakken ze nog beter. Ieder kind vermaakt zich in bad met deze badblokken! Ook geschikt voor in het zwembad.

Deze set bestaat uit 11 delen:
9 gekleurde blokken
1 boot
1 helikopter

Voor kinderen van 3 tot 99 jaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met kleine onderdelen.

Afmeting verpakking:

Lengte: 21,5 cm
Breedte: 7,5 cm
Hoogte: 12,5 cm

Gewicht: 152 gram

Bath Blocks is waterbestendig speelgoed in de vorm van badblokken waarmee waterratjes in bad gewoon fijn door kunnen spelen. Wanneer de badblokken in aanraking komen met water, plakken ze aan elkaar waardoor de mooiste creaties gebouwd kunnen worden. Deze badblokken kunnen op de rand van het bad gestapeld worden of geplakt worden aan de badkamertegels, maar het badspeelgoed blijft ook drijven op het water wat zorgt voor heel veel waterpret in de badkamer!

Het Amerikaanse merk Just Think Toys heeft deze badblokken ontworpen en uitgevoerd in foam. Dit zorgt voor het drijvende effect van de blokken, waardoor kinderen zelfs in bad of onder de douche kunnen spelen. Ontdek al onze sets!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf jouw recensie

Badblokken Kustwacht Set small

Badblokken Kustwacht Set small

Keicool badspeelgoed voor uren badplezier.

Ook interessant