Op stap

Een uitstap met je kleine spruit of het hele gezin lijkt een hele onderneming. Maar met de juiste producten ga jij zorgeloos (en graag) op stap! Ontdek onze handige draagdoeken en draagzakken (ook voor in het water!) en allerlei accessoires om jouw tripje nog leuker te maken.

Er zijn 57 producten

Subcategorieën

 • Draagdoek

  Een draagdoek is heel praktisch én de meest ergonomische babydrager voor ouder en kind. Hou ze van kleinsaf dicht bij jou in een baby draagdoek, en je zal merken dat een uitstapje veel minder gedoe wordt. Voor in de zomer bestaan er lichtere draagdoeken.

 • Buggy accessoires

  Op stap met de buggy? Een kinderwagen maakt voor ouders in vele gevallen makkelijker om eens op stap te gaan. Met handige buggy accessoires helpen we ouders (en oudere broer/zus) om die uitstapjes nog vlotter te laten verlopen.

 • Draagzak

  Een ergonomische draagzak voelt gewoon super goed. Zowel jij als je baby ervaren een gevoel van comfort. Perfect voor die avontuurlijke uitstapjes (of gewoon een dagje shoppen). Probeer ook de verschillende mogelijke draagwijzes: buik, rug en zelfs op de heup! Jawel, jouw babydraagzak wordt onmisbaar.

 • Veiligheid

  Als ouder zie je misschien overal gevaar in. Helaas kan je niet altijd je kleintje overal beschermen. Laat ze ontdekken, vallen en opstaan. Maar dan wel veilig... Bescherm ze tegen geluid en zon, zodat ze geen blijvende schade oplopen. Zorg voor veiligheid op een speelse manier. Zo blijft het voor iedereen leuk!

 • Zwemmen

  Kinderen en water lijken wel een bijzondere band te hebben. De aantrekking van water op kinderen valt niet te beschrijven, en ook niet tegen te houden. Laat ze dus uren in dat water plonzen met een gerust hart dankzij de juiste producten en hulpmiddelen.

per pagina
Toont 31 - 57 van de 57 items
Toont 31 - 57 van de 57 items